Commercieel medewerker (binnendienst)

 

Wie zijn wij?

 

Satic-Minera behoort tot het concern De Hoop, Terneuzen, NL (www.dehoop.nl). Een familiebedrijf actief  in meer dan 40 dochterbedrijven hoofdzakelijk in Nederland en België.

Satic-Minera is actief in de handel van bouwgrondstoffen (alle soorten zand, grind, steenslag en decoratieve granulaten) op de Belgische en Noord-Franse markt.

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. Dankzij een duurzame logistieke ondersteuning en leveringsgaranties, bouwen we een sterke relatie op met onze klanten, producenten en andere actoren in de bouw- en logistieke sector zoals wegtransport en binnenvaart.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons commercieel team in Antwerpen te versterken als commercieel binnendienst medewerker.

  

Wat ga je doen?

 

Als commercieel binnendienst medewerker ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de verkoop en draag je bij aan het commerciële beleid.

In deze functie sta je enerzijds in voor het adviseren en informeren van klanten over de producten, voorraden, leveringsmogelijkheden,… Anderzijds verzorg je het contract management.

Je maakt offertes op, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden.

Je komt terecht in een team van gedreven commercieel en logistieke collega’s die teamspirit hoog in het vaandel dragen. Tijdens het uitvoeren van je taken sta je continu in nauw contact met hen en ondersteunt waar nodig.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor volgende zaken:

 • Het opvolgen en correct afhandelen van klachten
 • Het beheer van het klantenbestand, zowel van bestaande relaties als prospecten
 • Toetsen van de klantentevredenheid op het gebied van de geleverde dienstverlening

 

Wie ben jij?  

Als onze nieuwe collega heb je affiniteit met en wil je je tanden zetten in de wereld van bouwgrondstoffen, wegenbouw,…

Je bent een ondernemer die opportuniteiten en verbeteringen spot. Je neemt hierin graag initiatieven en gaat ermee aan de slag om deze tot een goed einde te brengen.

Je hebt de nodige maturiteit om structuur en prioriteiten aan te brengen in je gevarieerd takenpakket zodat jouw werk én dat van je collega’s zo efficiënt mogelijk gebeurt.

 

Verder hebben we volgende verwachtingen van jou:

 • Je hebt circa 3 jaar relevante werkervaring in de bouwsector, wegenbouw, grondstoffen,…; bij voorkeur in een commerciële rol (binnendienst)
 • Je hebt interesse in de logistieke wereld
 • Je hebt een proactieve houding en denkt sterk klantgericht
 • Je leert graag en snel nieuwe dingen bij
 • Je bent resultaatgericht, probleemoplossend, accuraat en efficiënt; je wil je taken meteen juist uitvoeren
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent een ware teamplayer die collegialiteit zeer belangrijk vindt
 • Je bent Nederlandstalig en kan je goed uit de slag trekken in het Frans

 Wat krijg je daarvoor in de plaats?

 Je krijgt een functie binnen een stabiele en mensgerichte organisatie waar kwaliteit en waarden centraal staan. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan in een ondernemend werkklimaat.

Uiteraard kan je hierbij rekenen op een correcte verloning met extra legale voordelen.

 

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur je motivatiebrief  en CV naar Yentl Meulemans via y.meulemans@dehoopgroep.be. We kijken uit naar jouw kandidatuur en zullen deze snel en met zorg behandelen!