Sales – Marketing Manager

 

Wie zijn wij?

 

Satic-Minera behoort tot het concern De Hoop, Terneuzen, NL (www.dehoop.nl). Een familiebedrijf actief met meer dan 40 dochterbedrijven hoofdzakelijk in Nederland, België en Noord-Frankrijk.

Satic-Minera is actief in de handel van bouwgrondstoffen (alle soorten zand, grind, steenslag, bindmiddelen en decoratieve granulaten) op de Belgische en Noord-Franse markt.

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. Dankzij een duurzame logistieke ondersteuning en leveringsgaranties, bouwen we een sterke relatie op met onze klanten, producenten en andere actoren in de bouw- en logistieke sector zoals wegtransport en binnenvaart. Daarnaast zetten wij in op duurzaam ondernemen en behaalden in 2020 we ons CO2 neutraal certificaat.

Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om ons sales-team te versterken en de coördinatie van ons intern sales team op zich te nemen met de nodige begeleiding en ondersteuning.

  

Wat ga je doen?

 

Als Sales Manager zorg je voor het uitdragen en opvolgen van het commercieel beleid van Satic-Minera. Je coördineert de taken van de 3 interne sales collega’s en zorgt voor de nodige sturing, begeleiding en coaching.

 

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van je eigen klantenportfolio. Op basis van wat je hoort, ziet en voelt in de markt, grijp je de opportuniteiten die zich voordoen aan, en werk je deze verder uit. Je werkt nauw tezamen met de andere commerciële collega’s en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Jouw standplaats is ons hoofdkantoor te Antwerpen. Daarnaast ben je flexibel om je regelmatig te verplaatsen richting onze depots te Brussel, Lummen en Roeselare en naar onze klanten over heel België.

Tevens sta je in voor het uitwerken van een marketing – communicatie plan, bedenken van marketing activiteiten, uitvoeren van klantonderzoeken, maken van content, … . Je weet precies wat nodig is om zowel de zakelijke, als informele content, naar een hoger niveau te tillen en onze boodschap aantrekkelijk de wereld in te helpen. Je vertaalt dit naar het onderhoud van onze online-communicatiekanalen LinkedIn en de website.

 

 

Wie ben jij?  

 

Als onze nieuwe collega heb je affiniteit met en wil je je tanden zetten in de wereld van de bouwsector, grondstoffen, wegenbouw,…Je bent snel in denken en handelen en kan deze complexe markt snel eigen maken.

Je bent een ondernemer die opportuniteiten en verbeteringen spot en zelf actief aan de slag gaat om je collega’s te motiveren er mee hun schouders onder te zetten.

Je hebt de nodige maturiteit om structuur en prioriteiten aan te brengen in je gevarieerd takenpakket, zodat jouw werk én dat van je team zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Resultaatgericht, probleemoplossend, accuraat en efficiënt zijn eigenschappen die je bezit.

Als coachende leidinggevende geef je je team de nodige aandacht, ondersteuning en sturing.

Met een eerste ervaring als marketeer ben je een uitstekende communicator in het Nederlands en Frans.

 

Wat krijg je daarvoor in de plaats?

 Je krijgt een functie binnen een stabiele en mensgerichte organisatie waar kwaliteit en waarden centraal staan. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan in een ondernemend werkklimaat.

Uiteraard kan je hierbij rekenen op een correcte verloning met extra legale voordelen.

  • Maaltijdcheques
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering
  • GSM en abonnement
  • Laptop
  • Bedrijfswagen en tankkaart
  • Forfaitaire onkostenvergoeding

 

Sollicitatieprocedure:

Stuur je motivatiebrief  en CV naar Kathy Van Wynsberge via k.vwynsberge@dehoopgroep.be. We kijken uit naar jouw kandidatuur en zullen deze snel en met zorg behandelen!